Dank je wel!

Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst in Holland was in december.

Het is waarschijnlijk vele jaren.

Het was, zoals onderstaande blogjes beschrijven, erg knus, gezellig en lekker. De lampjes, de kaarsen, de gezelligheid, de regen op het zolderraam, de biertjes in een donkere bar, en vooral vrienden: ik heb genoten.

De traditie wil dat ik op mijn weblog die mensen bedank. Ik weet ook wel dat veel van die mensen mijn weblog niet meer kunnen vinden na het drama van web-log.nl (nogmaals veel dank,daarvoor meneer web-log.nl) maar ik doe het toch.

Jan-Hein (en Andres) voor de enorme gastvrijheid en dat plezierige onderdak op zolder, waar ik genoten heb van striemende hagel en regen op het zolderraam, Kenneth en Merel (biertjes, strandwandeling, Italiaan, Schiphol taxi), Patrick, Hellen, Maartje, Sam, Sebas (ik kom snel weer voorlezen! En eten. En bij jullie wonen!),Ton en Carola (lekker eten en ouderwets gezellig), Wim en Jenny (bijpraten, eten, China!) Joyce, Alandi, Mark, Mark, Amina, Sem, Noah, Karin (te veel eten! Maar nooit genoeg gezelligheid!), Leontien en Marcel van het Melkwoud (rock on!) en alle vrienden daar (Martin die zijn bier gaat maken en Willem), en natuurlijk de familie: 15 dagen Nederland vlogen weer voorbij, maar ik heb ervan genoten. Ik ben veel vrienden kwijtgeraakt over de jaren; de echte vrienden blijven blijkbaar kleven.

Het is een slijtageslag. Als expat leef ik in verschillende werelden. Het is een onomstotelijke waarheid; als je na anderhalf jaar weer binnenwaait, en het gesprek hervat zich alsof je niet weg was, DAT zijn de ware vrienden.

Ik ben in bovenstaande lijst vast wat mensen vergeten. Mijn excuses.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s