Huishoudelijk

Hoewel mijn web-log/weblog weer online schijnt te zijn, ben ik hier best tevreden. Ik zal proberen vijf jaar van daar naar hier over te zetten, gewoon voor mijn eigen gemoedsrust.

Ik lees alle reacties hier, en als ik niet altijd antwoord, (meestal niet) beteknt dat niets. Ik lees ze graag, en waardeer ze.

Ik wil graag links toevoegen hier, zodat lezers hier elders ook kunnen lezen, maar dat is me nog niet gelukt. Komt wel goed. En mocht iemand van de lezers een blog bijhouden met een achterob-link, maak dat tot een wordpress link.

 

Dank!

3 thoughts on “Huishoudelijk

 1. Wieneke schreef:

  Zat jij dan ook bij webstreepjelog? Ik ben eigenlijk al totaal vergeten dat ik daar ooit heb gelogd. Ben zelf dik tevreden met blogspot en van wordpress hoor ik ook alleen maar goeie dingen.
  Als ik nog eens een heel oud logje van mezelf wil lezen, dan kijk ik gewoon in de mapjes met de backuppies in de toverdoos. De reacties zie je dan natuurlijk niet, maar ach…….

 2. Wieneke schreef:

  En tóch zou het hier veel leuker zijn als jij wel wat terugzei in de reactiebox. Het geeft de reageur (ik dus) een wat eenzaam gevoel. Net alsof je je reacties zo maar het universum inslingert en niemand …… *snik*

 3. Fien schreef:

  Ik lees hier ook graag en geef heel af en toe een reactie. En voor mij hoef je dat niet te beantwoorden. Je logjes zeggen genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s