Oh ja?

“AMSTERDAM – Opperrabbijn Aryeh Ralbag van de Joodse Gemeente Amsterdam heeft een verklaring ondertekend waarin staat dat homoseksualiteit kan worden genezen.

Dat schrijft de Volkskrant dinsdag. In de verklaring noemen 162 rabbijnen en joodse leiders homoseksualiteit een ziekte die niet is aangeboren.” (bron Nu.nl)

Daarop kan Achterob enkel reageren met:

4 thoughts on “Oh ja?

 1. Wieneke schreef:

  Als het niet zo om te lachen was zou je in huilen uitbarsten. Het woord ‘achterlijk’ komt zomaar spontaan bij me op, Rob. Ik weet ook niet hoe dat nou komt 🙂

 2. Emigrant schreef:

  Ze zijn dus in het jaar 1900 ongeveer, net als ‘conservatieve’ islamitische imams. Ik vermoed sterk dat homoseksualiteit bij de joden van duizend jaar geleden niet als ziekte werd opgevat, ook niet als zijnswijze of oriëntatie, maar gewoon als zondig gedrag; net als bij de toenmalige moslims. Dat met die ziekte was toch een Europese uitvinding?

 3. Irene schreef:

  Haha, uitstekende reactie. Wat een hoop achterlijke lui heb je toch.

 4. Noa schreef:

  Wat een domme mensen, waar halen ze het lef vandaan, om zo over geaard durven te spreken. Dat ze lekker met hun eigen stommiteit bezig houden. Zo een uitspraak zegt niks over homo’s, maar juist over het verstand van deze mensen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s