ChinaSmack

Op wat waarschijnlijk de eerste lentedag van het jaar is (we zaten behaaglijk in 14 graden!) heeft ook het internet er weer zin in.

Ik denk dat de regering is uitvergaderd, en het leven herneemt zijn normale loop. De DVD winkels gaan weer open, het internet gedraagt zich (naar Chinese normen) goed.

Op ChinaSmack (een website die af en toe wat zachte kritiek laat horen) verschenen de afgelopen week foto’s van de gedelegeerden op weg naar of op weg van The Great Hall Of The People, en er werd vrolijk geschreven over dure mantelpakjes, horloges, tassen en bontjassen die de afgevaardigden droegen.

Er was ook een High Definition foto te zien van de volledige assembly, waarop je naar hartelust kon inzoomen, en de bezoekers van ChinaSmack werd gevraagd om hun favoriete screenshots in te sturen van wegdommelende, Ipad gebruikende, overenthousiaste of gewoon dodelijk verveelde vertegenwoordigers.

Het was een aardige verzameling.

Maar het nu eenmaal een ongeschreven wet in dit wegblog: als ik iets schrijf over het weer, dan slaat het om (overmorgen mogelijk sneeuw!) en het internet gaf zojuist de geest. Ik en mijn grote mond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s